Over Jarrèl

ringen-hampton

Jarrèl Exclusive Jewelry is opgericht in 1974 door de eerste eigenaresses, moeder en dochter. Jarrèl is hét specialistische sieradenmerk van 14 karaat goud met echte edelstenen in een grote variatie aan kleuren en vormen en is ondertussen uitgegroeid tot een merk met een grote naamsbekendheid. Inmiddels is het merk in handen van twee bevlogen juweliers, Johan Leyendijk en Harold Mulder. Het hoofdkantoor is gevestigd in het mooie Haren (Groningen).

De ontwerpen van de Jarrèl sieraden hebben een chique en elegante uitstraling en zijn verkrijgbaar in veel verschillende uitvoeringen. Zo kiest u eerst voor de kleur  geel-, wit-, of roségoud en vervolgens voor een kleur edelsteen die goed bij u past. Dit maatwerk is op de gehele collectie van toepassing. Na de keuze van de kleur goud en edelsteen wordt het door u samengestelde sieraad met veel aandacht geproduceerd in een van onze Italiaanse sieraden ateliers.

Een iconisch sieraad van Jarrèl is de “creool”, een gouden oorring waar creoolhangers aan kunnen worden gedaan en die bovendien veel gevarieerd kan worden.

Jarrèl sieraden zijn verkrijgbaar bij geselecteerde verkooppunten in Nederland, allemaal juweliers met een goed gevoel stijl en kleuren. Ga gerust langs bij een verkooppunt bij u in de buurt of neem contact op met ons hoofdkantoor voor advies en begeleiding bij uw aankopen.

Jarrèl verkooppunten in uw buurt?
Naar overzicht

Over ons

Over Ons
Werkwijze

Adres

Rijksstraatweg 170
9752 BN Haren
The Netherlands

Contact

T +31(0)502003063
E info@jarrel.nl

Volg ons